Veibeskrivelse og kart

Fra Drammen og Vestfold:

Kjør til Kongsberg.
Ta over Myntbrua/Numedalsveien E134 (Bergverksmuseet på venstre side og fossen på høyre side). Kjør så rett frem gjennom rundkjøringene og følg Rv40 Numedalsveien rett frem. Elva, Lågen, skal være på din høyre side hele veien. 

Når du kommer til Svene og Grettefoss bru på din høyre side, fortsett da rett frem i krysset og følg skiltet Blefjell Sør på Vestsidevegen (ikke ta over brua). Det er ca 11 km til du svinger inn til Blefjell Sør/Bommen.

Når du kommer til skiltet med Blefjell Sør, Blestua, Blestølen, Blefjellheisen så ta rett inn til venstre.
Her er det en betalingsbom. Kr 75,- Kun bankkort.

Følg denne veien ca 7 km oppover til du kommer til et kryss med skilt til Gvelven Kro, Blestua, Blestølen og Åsland Fjellgrend. Ta her til VENSTRE mot Åsland Fjellgrend og Blestølen.

Etter 1,4 km er det er skilt med Åsland Fjeldgrend til høyre og en søppelkontainer på den andre siden av veien. Her skal du ta opp til HØYRE. Her er det en bom. Du må ringe nummeret du har fått ved bookingen slik at bommen åpner seg. Kjør oppover rett fremover 400 meter og opp en liten rett bakke. Harestua ligger til høyre på toppen av denne bakken og inn Myrdraget.

Nøkkel ligger i nøkkelboks. Kode fåes ved booking

Det går ingen buss til Blefjell.
Nærmeste bussholdeplass er ved Lampeland Hotell eller Joker i Flesberg.
Nærmeste togstasjon er Kongsberg Stasjon.
Nærmeste taxi er Kongsberg.

KART

https://kart.finn.no/?lng=9.47290&lat=59.78909&tab=routeplanner&zoom=13&mapType=normap&markers=9.42772,59.78490,r,Harestua&activetab=routeplanner